Esports

Per als amants de l’esport, Camprodon és un destí ideal que permet gaudir de la seva infinitat de propostes: el senderisme, el ciclisme, l’esquí, les activitats de muntanya, les activitats culturals o les excursions a cavall en són algunes. Ofereix un ampli ventall d’activitats per gaudir de la natura i l’esport en un entorn privilegiat.

Endinsar-te muntanya amunt per arribar al cim i gaudir del paisatge, connectar amb la terra mentre fas senderisme, o experimentar l’adrenalina del ciclisme o l’esquí, et fa viure Camprodon!

Senderisme

Tasta i coneix les diverses rutes que formen Camprodon. T’oferim un breu recorregut perquè tinguis un primer contacte amb les rutes de senderisme que podràs trobar a la vall de Camprodon. Coneix la distància, el temps, la dificultat, el desnivell i el trajecte de cadascuna d’elles. Els itineraris seleccionats recorren des de la riquesa de les nostres fonts, fins als ascensos als cims i muntanyes per gaudir d’unes vistes excepcionals. Itineraris concorreguts, terapèutics, especials, d’alt interès biològic... Escull el que més t’agradi i endinsa’t per conèixer la natura, la cultura, la història i l’evolució del municipi, així com dels nuclis que l’envolten.

+ INFO
Club de Golf de Camprodon

Als peus de la muntanya de Sant Antoni, verd i exuberant, trobareu el camp del Club Golf de Camprodon. El Club de Golf de Camprodon neix l'any 1989 per la iniciativa de diverses persones molt vinculades a la població i a la pràctica del Golf. Famílies com són les d'en Narcís de Prat, Antonio García- Nieto, Pablo Durán i Juan Amat, van reunir un grup de practicants entusiastes d'aquest esport que van tirar endavant amb decisió aquest projecte. Alfons Vidaor, Sardà & Saenger va ser el dissenyador del camp, de nou forats, construït als terrenys propietat de la Fundació Germans Vila- Riera, gràcies al conveni subscrit a l'efecte amb aquesta entitat, que des de les hores ve col·laborant amb el nostre Club.

+ INFO
Ciclisme

Camprodon compta amb dues rutes pensades per als ciclistes. D’exigències i característiques diverses, les rutes passen per les carreteres, camins de sorra, urbanitzacions, nuclis i el patrimoni artístic i cultural del municipi. Descobreix cadascuna de les rutes, la seva descripció, els nivells, el temps, el recorregut, la dificultat, l’altitud, la millor època per a realitzar-la, el material necessari, les vistes i molt més.

+ INFO
Esquí i activitats de muntanya

Al voltant de la Vall també trobaràs centres i estacions d’esquí per gaudir de la muntanya durant tot l’any i esprémer al màxim la temporada d’esquí. Tant si busques activitats per als més grans com per als més petits, gaudeix d’una gran oferta de propostes!

+ INFO
Excursions a cavall

Excursions, teràpies, rutes, activitats, tallers d’intel·ligència, sessions terapèutiques, estades esportives... Els cavalls que viuen en llibertat són l’acompanyant perfecte per gaudir i connectar amb la natura. Tant per a debutants com per a genets amb expertesa, els cavalls ofereixen activitats individuals, en grup o en família al voltant del territori per gaudir d’una experiència única.

+ INFO