Cultura i tradicions

Camprodon és un dels punts de major atractiu rural i turístic dins del Pirineu Català, per això compta amb un ric repertori d’activitats i tradicions pròpies que han fet evolucionar el municipi per gaudir del territori que és avui dia.

Amb un ampli patrimoni cultural i figures i personalitats de prestigi arrelades al territori, gaudeix d’importants festes, museus i centres d’interès cultural que reforcen les seves arrels i la seva història en constant transformació.

Gràcies a la participació i la implicació ciutadana s’ha aconseguit protegir i divulgar el nostre patrimoni cultural.

Festes i activitats

Camprodon és un dels municipis turístics per excel·lència des del segle XIX que ofereix una àmplia oferta lúdica i cultural amb la programació de diversos actes. La Festa Major de Sant Patllari, el Festival musical d’Isaac Albéniz o la processó dels Sants Misteris són els més reconeguts, però també se celebren fires de tradició com la del dibuix i l’artesania del primer diumenge del mes d’agost o la Fira de la Puríssima, que omplen de color i d’ambient els carrers de la Vila.

+ INFO
Museus

Els museus resguarden i exposen part de la cultura i valor del municipi per tal que tothom pugui veure i conservar la petjada i l’evolució de la nostra història. Un dels més destacats del territori és el Museu Albéniz, que fa tribut al camprodoní Isaac Albéniz, un nen prodigi i cèlebre compositor.

+ INFO
Mercat setmanal

A Camprodon el mercat setmanal es realitza cada diumenge. Amb més d’una vintena de parades, la Plaça Doctor Robert s’omple d’artesania, gastronomia, tèxtil i productes naturals de la nostra terra. L’horari del mercat és de 9:00h del matí a 14:00h de la tarda.

+ INFO