En família

Passar temps amb la família o els amics gaudint de la història que presenta Camprodon és una molt bona opció per conèixer l’evolució i el significat del nostre municipi. En ser un territori fronterer, durant la guerra van haver molts fets remarcats que presenten un gran bagatge històric, us presentem un recorregut de sortides, rutes i visites seleccionades per nodrir-vos del passat de la Vall!

A l’Oficina de Turisme trobareu tota la informació per conèixer i recórrer el nostre
municipi i tota la Vall.

Camprodon

Camprodon, com a municipi certificat i especialitzat en turisme familiar, compta amb la marca Natura i Muntanya en família i es distingeix com una destinació que té com a principal recurs l’entorn natural que, envoltat d’una gran diversitat d’allotjaments, restauració i entreteniment, esdevé una aposta segura per passar temps gaudint de les activitats en família, gràcies a la gran diversitat de tipologies que emana.

+ INFO
Trenet turístic

El Trenet Turístic de la Vall de Camprodon cohesiona el territori i ensenya els encants patrimonials i paisatgístics de la vila. Les seves sortides es fan des del camí de la Cerdanya, amb unes perfectes vistes al Pont Nou, tot fent un recorregut per dins del poble.

+ INFO
Visita Beget

Visita Beget i descobreix la sensació d’haver viatjat enrere en el temps. Gràcies a la seva manca de carreteres i la cura per conservar-ne els valors arquitectònics, tradicionals i paisatgístics, Beget manté pràcticament intacta la seva estructura medieval i dona la sensació d’haver-se conservat tal com era fa segles.

+ INFO
El País d’Art i Història Transfronterer

El País d’Art i Història proposa un seguit d’activitats per gaudir en companyia del patrimoni de la Vall durant tot l’any, tot explicant a través de guies, conferenciants i dinamitzadors d’arquitectura i patrimoni professionals, la història i cultura de les Valls Catalanes del Tec i del Ter.

+ INFO
Visites guiades

Camprodon ofereix un ventall de visites guiades per a tots els públics que permetran redescobrir la bellesa cultural i natural del municipi.

+ INFO

Segueix-nos!