Paisatge i entorn

El seu paisatge és la màxima expressió de la naturalesa que, conservant les seves arrels i juntament amb la ruralitat que el caracteritza, el converteixen en un lloc idíl·lic per gaudir del seu entrorn natural mentra passeges. Contagia’t de la puresa de les seves fonts, la tranquil·litat i calma dels passeigs i tot el que comprèn la Vall.

Les fonts

L’aigua brolla de forma natural per tota la geografia del municipi, proposant una ruta de gran bellesa i recorregut. La fusió del riu Ter i el Ritort, que neix a Camprodon, el converteixen en un indret amb nombroses fonts: se’n compten en total més d’una quinzena tant dins com fora del nucli urbà. Gaudeix dels paratges que les envolten i deixa’t seduir per les magnífiques fonts que trobaràs repartides pel territori. Atreveix-te a descobrir-les!

+ INFO
Passejos

Camina pels llargs passejos de Camprodon plens d’història i coneix l’evolució que ha tingut el municipi gaudint de la natura i totes les sensacions que desprèn. T’oferim dues opcions, una de més urbana i l’altra més rural, ambdues amb una rica cultura i amb grans personalitats referents al territori que hi han deixat petjada.

+ INFO
La Vall de Camprodon

La Vall de Camprodon, es consolida com un referent en el turisme actiu, natural, cultural i de lleure, forma part del Pirineu axial i agrupa els municipis de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter.

+ INFO
Vorater, espais de calma i observació

Qui ha tingut l’oportunitat de gaudir d’una estona tranquil·la a la vora d’un riu coneix, de ben segur, el significat de paraules com relaxació, serenor, pau o harmonia. El so de l’aigua, el cant dels ocells, el xiuxiueig de la brisa o la remor de les branques conformen una melodia natural que aporta benestar i millora la salut integral de les persones. La ciència ho corrobora: el contacte amb la natura té un efecte preventiu, terapèutic i rehabilitador, i és del tot essencial per afavorir el nostre equilibri físic, emocional i social

+ INFO